![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Credeti in existenta extraterestrilor?
Tata mie mi-a povestit ca atunci cand era militar(a facut armata in Timisoara)a vazut o farfurie zburatoare. Era noapte,in camp,singur,la granita cu Ungaria.Si in linistea noptii,de undeva foarte aproape de el(la o distanta de maxim 5 metri),a zburat ceva,dar foarte repede.Nu era pasare.S-a ridicat din lan si a disparut in cateva secunde.A zis ca era un obiect in forma de farfurie,mare cat un lighean. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE misto informatia si impartirea lor pe grupe :> nu stiu unde citisem (ziar cred) ca au gasit unii intr-un lan de grau 'urme' ale unui ozn si in urma cercetarilor politiei.. cica ar fi furat altii graul. in mijlocul lanului, in forma de cerc.. noi sa fim sanatosi. pana nu vad nu nu cred. :-* adik cum, mah, care'altii"?extraterestrii au furat graul :o :o :o sau nu am inteles io bine?????????pai, astia au venit pe Pamant k sa "fure" grau :o :o :o :o....Doamne, k mare e gradina Ta.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:38 AM |
|