IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Atentate teroriste
fortelady
post Aug 10 2006, 10:12 AM
Post #1

Musafir

din nou
parca este un blestem. in fiecare an, niste fanatici incearca sa omoare in mod cat mai spectaculos niste nevinovati.
imi e (din nou) frica sa ma sui in avion
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Aug 10 2006, 10:45 AM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

forte, eu "urmaresc" si national geographic. si de multe ori dau si peste atentate si cazuri de prabusiri de avioane. cand am zburat si eu ma gandeam ca trebuie neaparat sa mai merg cu avionul. desi e cel mai sigur mijloc de "transport", sincer nu imi mai trebuie. am trecut prin niste clipe de cosmar anul trecut (nu atentat, ci vremea foarte urata, o furtuna incredibila).
practic in aer nu ai ce sa faci.. baremi pe strada te mai culege unul, dar daca se intampla ceva, Doamne fereste..

+Quote Post
fortelady
post Aug 10 2006, 05:10 PM
Post #3

Musafir

QUOTE(Meg @ Aug 10 2006, 11:45 AM) *
forte, eu "urmaresc" si national geographic. si de multe ori dau si peste atentate si cazuri de prabusiri de avioane. cand am zburat si eu ma gandeam ca trebuie neaparat sa mai merg cu avionul. desi e cel mai sigur mijloc de "transport", sincer nu imi mai trebuie. am trecut prin niste clipe de cosmar anul trecut (nu atentat, ci vremea foarte urata, o furtuna incredibila).
practic in aer nu ai ce sa faci.. baremi pe strada te mai culege unul, dar daca se intampla ceva, Doamne fereste..

meg, nu de fobia mea de avioane era vorba aici (vorba aia... am sa dau la inca 5-6 si sa-mi si ramana, si stau de 3 ani prin avioane de toate felurile, si mai vechi si mai noi). e vorba de frica de tot felul de nebuni. ca asta sunt, oricat as incerca, nu pot sa le vad motivatiile. sunt dincolo de puterea mea de intelegere.
daca pot accepta o defectiune mecanica la un motor si o cadere in gol (ca le inteleg) faptul ca cel de langa mine poate fi un psihopat care se arunca in aer NU pot intelege si accepta. si nu mai am nici o siguranta, pentru ca nici o statistica nu imi arata ca ala nu o sa ma stranga de gat in numele a cine stie ce.
kalua, eu zic sa stati acasa- oricum, o sa fie cosmar inca cateva saptamani pe aeroporturi...

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Atentate teroriste   Aug 10 2006, 10:12 AM
Meg   forte, eu "urmaresc" si national geograp...   Aug 10 2006, 10:45 AM
fortelady  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 11:39 PM