![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Poate exista prietenie intr o femeie si un barbat...dupa ce relatia intima dintre ei s-a consumat :D... ;D...subscriu...nu cred k poate exista o pritenie adevarata intre un barbat si o femeie indif.de situatia celuilalt (singur, inteligent, sau nu...) apoi, atunci cand esti atras de cineva, nu cred k se mai pune problema de a fi sau a nu fi "inteligent"....atractia vine si la uratzi si la frumosi, si la inteligenti si la prosti, k doar cu totii ne "aprindem" cateodata inexplicabil de cate cineva... eu am in minte o groaza de exemplificari, dar dak ar fi sa le scriu pe forum, ar insemna sa-mi scriu biografia....am avut foarte multi prieteni "baieti/barbati (in functie de varsta pe care o aveam la mom.respectiv) si pot spune k nici unul nu mi-a dovedit k-mi este prieten si atat. ba, k un exemplu destul de elocvent, la nunta mea am invitat printe altii si 3 prieteni buni (ne cunoastem de ani de zile).din cei 3 nici unul nu a venit, dar fiecare in parte m-a sunat sau mi-a trimis mesaj, si ulterior mi-au si spus moticul:"bai, da' esti culmea, pana in ultimul moment am sperat k nu te vei casatori"....bai, nu am putut sa te vad la bratul celui in locul caruia voiam sa fiu eu"...iar ultimul...pur si simplu mi-a spus atat :"nu am putut suporta gandul k nu vom mai fi prieteni" :o :o :o :o...asta kiar m-a lasat cu gura cascata...si aici vorbesc de oameni pe care ii cunosteam bine, si totusi tot atat de bine au stiut sa-si ascunda adevaratele sentimente. si totusi la cununie a venit un "prieten" care ma ceruse inainte in casatorie...si tot el mi-a oferit cel mai frumos buket de flori din ziua aceea...si m-a felicitat repede, si tot repede a si plecat...si de atunci nu mai stiu nimic de el, caci este de negasit.... NU CRED in prietenia intre sexe opuse, dar recunosc k ani de zile m-am amagit cu gandul k acest lucru poate exista...imi placea sa cred k asa este...dar acum pot spune cu mana pe inima "NO WAY".... dar am fost si in extrema cealalta: imi placea la nebunie de un tip ,de care facusem mishto la greu vreun an si ceva, si, culmea...ajunsese k din mishto kiar sa-mi placa de el...numa' k el nu a uitat comportamentul meu zeflemitor (ca sa nu spun nesimtit_comportamentul meu) si mi-a tras o tzepa de m-a usturat si-n k...ma rog, si uite-asa , dupa ce ne-am tras tzepe reciproce, am ajuns sa fim prieteni, da' numa' prieten nu-l vedeam io atunci...noroc k mi-a trecut in cateva luni obsesia...si prietenia tot la fel de repede a trecut si ea... so, fiecare are dreptul sa creada sau nu in ceva, eu personal nu cred in "prietenia' dintre barbati si femei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 08:46 AM |
|