![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Daca as putea evada din sistem pentru cateva clipe si as da frau sentimentului de a ma dedubla, si a-mi arata adevaratele fetze, copilul din mine, femeia devoratoare , prietena de suflet si ………..dar nici nu mai stiu cat de mult ma pot manifesta in formele cele mai naturale……………sunt atat de multe modele in jur, care ne influientzeaza inconstient, e seful cel autoritar care tine cu tot dinadinsul sa-si lase amprenta pe angajati, colegul indiscret care ne face instinctiv sa avem grija ce raspunsuri dam la intrebari apparent candide, invidia pe care o simpla trecatoare ne o arunca privind cerceii preferati………copilul neajutorat din metrou pe care l urmaresc mancand ajutat de mama lui………dar si femeia care se afiseaza intr o tinuta impecabila si cu atitudine de exceptie care ti aminteste ca nu exista prefect, dar exista aproape perfect, artistul care mi trezeste inrebari legate de inclinatia mea spre ceva, ce poate nu am reusit sa descoper pana acum.......
brusc, oamenii devin niste stari, pe care eu le gust intr un minut sau in cateva ore........ …..si oare cu ce ajung acasa, seara, cand sunt in spatiul cel intim, cat am cules intr o zi apparent banala, si poate seara, in cateva ore, incerc sa fiu ce nu am putut sa fiu toata ziua. Pun in balantza vorbele nerostite, le compar cu privirile care spun destul incat sa mi dau seama cine am fost astazi, si…………azi am fost in rolul de adolescent care viseaza si are sete de cunoastere…………, dar dedublarea depinde de persoanele cu care intru in contact…………..si ce fac atunci cand persoanele sunt aceleasi, si cand nu mai pot fi copilul macar pentru cateva clipe , si prietenii imi transmit imbratisari pe net, pentru ca traim intr o lume a distantei si a vitezei, iar eu assist la bucuriile lor cu o zi mai tarziu |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:17 AM |
|