![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Credeti in existenta extraterestrilor?
Tata mie mi-a povestit ca atunci cand era militar(a facut armata in Timisoara)a vazut o farfurie zburatoare. Era noapte,in camp,singur,la granita cu Ungaria.Si in linistea noptii,de undeva foarte aproape de el(la o distanta de maxim 5 metri),a zburat ceva,dar foarte repede.Nu era pasare.S-a ridicat din lan si a disparut in cateva secunde.A zis ca era un obiect in forma de farfurie,mare cat un lighean. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE extraterestrii cu carutzele, care fura si gazu' de la conducta, ce, nu ai auzit de ei? :D bai, afra suparare, dar e ridicol sa crezi k niste fiinte mult mai evoluate decat pamantenii AR FURA ceva ce lor oricum nu le este util (ce ar face extraterestrii cu combustibil, cand ei au un alt fel de "combustibil", de o cu totul alta natura? si apoi, cum crezi tu ca niste fiinte luminoase (pentru k asta se presupune a fi extraterestrii...niste fiinte evoluate, venite din lumina, pentru a "lumina" pe cei de "jos" k noi...nicidecum pentru "a fi k noi"...) ar fura, ar minti, s-ar comporta k si noi? fara suparare, asta este parerea mea, buna sau rea... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2025 - 07:08 AM |
|