![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P
2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Ok , problema asta chiar nu imi da pace si de aia nu pot sa dorm la ora asta :P 2 din 3 cunostinte ale mele vor sa plece din Romania pentru o perioada mai mult sau mai putin definita . Vreau sa stiu cate dintre voi vreti out ,unde vreti sa plecati si bineinteles motivele. Pe de alta parte ,daca va place in tarisoara noastra ziceti de ce , poate incepe sa ne placa si noua. mai angel, hai mama sa-ti satisfac curiozitatea:DA, AS PLECA MANCAND PAMANTU' IN AFARA, dar m-as intoarce peste vreo 10-15 ani k sa-mi indeplinesc visul : sa am o pensiune unde vrea kuruletzu' meu, un coltzisor de rai unde nu doar sa ma odihnesc ci sa aduc strainii, sa ma implic in ecologizare si alte si alte mii si mii de planuri pe care la am pe diverse agende...si la bun?cu banii pe care-i castig in ro n-as putea pleca nici pana'n sighetu' marmatiei, d'apoi sa mai si emigrez.... si mi-e asa ciuda...k limbi straine stiu, k tuta nu sunt, bai nene, ma mai si duce kpu'...si as mai avea cateva calitati, da' parca lauda de sine nu miroase a bine....si tot "cu lamaie" o iau in tzara me ade glorii tzara mea de dor...cred k ee destul de adevarat k ce ti-e scris aia se intampla...si k destinul numai in conditii exceptionale il poti influentza...iar aceste conditii exceptionale te' sa te aduca pe o Cale pe care putini merg cu capul sus ... ce "tzara mea de glorii tara mea de dor"......bai frate, as numi-o "tazra mea de foame, tzara mea de cacao cu oameni de 2 bani"...si in aceeasi categorie mai sus amintita ma inlcud si eu, roman fiind.... bai, k tot vorbim de emigarare, care banca-mi da mie la 13.000.000venit net unar/familie un imprumut de 5.000 de euro?k io nu am gasit-o...clatina vitele alea din cap, de parca le-as cere sa-l sarut pe Michael Jackson >:(...sarut picioarele celui care-mi vinde pontu' :pistolar: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:48 PM |
|