![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go....
Mii de scuze vad ca ti-am gresit putin numele....dar promit ca se remediaza cat de curand. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) jos palaria!!!! ce sa zic pink ? eram intr-o stare un pic mai ciudata si bantuiam pe forum ..am dat peste jurnalul tau si m- a inseninat .... surpize placute multe am gasit .. nichita (iubirea adolescentei mele) .. cantecele..dar pe deasupra felul tau de a fi .. optimismul tau
sa nu te opresti din scris si mai mult sa nu te schimbi .. umbra pesimismului este langa noi toti dar numai de noi depinde daca o lasam sa ne atinga sau nu. bravo tie ca esti asa cum te prezinti in randurile de mai sus si stiu ca nu o sa te superi dc o sa mai alimentez si eu din cand in cand cu zambete .... ca vad ca tu stai bine cu stocul ce sa zic? unele lucruri ni se intampla cand avem nevoie de ele si uneori chiar cand le meritam. multa bafta si .. m-am abonat la jurnalul tau |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 11:04 PM |
|