![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Gagicele m-am uitat acum la tv la emisiunea aceea de duminica de la B3 unde se plimba unele prin magazine in State si isi cumpara produse ieftine dar cu acelasi efect cu cele scumpe (s-a inteles ceva? :) )...si laudau rimelul L'oreal -Voluminos se pare ca se numeste...cica le ingroasa si le face lungi.
Dar hai ca o sa fiu si eu offtopic putin...povestea Tzapelina pe celalat forum despre o lotiune pt cresterea si indesirea genelor...stie cineva care e aceasta...pt ca ea nu a mai dat detaliul cu pricina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:24 PM |
|