![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am citit nu stiu unde ca acum vreo 20-30 de ani multi occidentali isi cautau partenerele prin tarile est, fiindca acestea erau mai supuse, gospodine, etc. decat ale lor. Acum c-a ajuns feminismul si pe la noi, cica s-au orientat catre asiatice, care sunt de-a dreptul submisive.
Ei, poate facem o colectie de clisee (abia astept parerea lor!) Incep cu ASA DA: - in primul rand: zambet cald-calm cand El intra in casa - discretie in legatura cu problemele care te framanta. Lor le plac femeile puternice, care isi duc crucea cu demnitate - neaparat putin alint (exercitiu: inchipuiti-va ca aveti un motan mare) ASA NU: - al meu uraste femeile ofensive, artagoase, galagioase - in ruptul capului nu-l obliga sa recunoasca ca tu ai dreptate - sa nu-l tulburi in timpul meciului/talk-showului (sau ce-o mai fi) cu analiza relatiei voastre - critica-i obiceiurile si l-ai pierdut! - nu te lega de mama lui orice ar fi! Zona minata! Hai, mai continuati si voi! |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce adora si ce urasc barbatii?? da who gives a shit? I don't (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe mine ma intereseaza cine ma adora si cine ma uraste pe mine, cam atat :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 11:07 PM |
|