![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 9-December 05 From: Craiova Member No.: 68 ![]() |
Fetelor, voi ce lotiuni tonice folositi?
Sau.....nu folositi? :ametit: Luna asta nu am fonduri pentru Sensibio H2O asa ca voi folosi un demachiant crema si voi avea nevoie si de o lotiune tonica........sau nu?! Astept sa ma lamuriti voi! :-* P.S. Tenul meu e mixt, sensibil, cuperozic :'( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Laptele din comert e okei, poate chiar mai okei decit de la mama lui adevarata, fiindca e mai degresat, mai purificat, mai etc. Dar sa fie nefiert. Desi, ma rog, mare diferenta intre pasteurizat si fiert nu tare e, da', ma rog, inchidem ochii.
Nu cunosc demachiantul Garnier, ca nu folosesc nimic de la ei si nici nu ma prea intere. Ah, stai, mint, am un balsam de par pur si simplu magnific, genial de-a dreptul, gama Garnier Fructis e chiar buna - Garnier Fructis fiind produsele pentru par. Asa ca nu pot sa iti spun daca demachiantul asta e bun sau nu. Pentru ce tip de ten este? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:04 AM |
|