![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go....
Mii de scuze vad ca ti-am gresit putin numele....dar promit ca se remediaza cat de curand. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
..."Tot astfel era si ea.O vedeam zilnic,prezenta ei imi incanta sufletul,dar vorba lui Hamlet,daca nu poti canta la un simplu instrument fara sa te fi straduit dinainte sa-i descoperi secretul,cu atat mai putin vei reusi sa descoperi sufletul cuiva care nu doreste(sau nu poate) sa ti-l dezvaluie.In mod naiv crezusem ca m-am indragostit de ea in locul ei.degeaba,indata ce ramaneam singur,mi se facea iar dor s-o vad,prins de iluzia ca a doua zi voi intalni acest dor al meu investit.De obicei chiar asa li se intampla aproape tuturor.A doua zi intalneam o fiinta aproape necunoscuta,pe care n-o puteam memora,cum nu putusem memora fraza acea comprimata si indescifrabila.Nerabdarea cu care asteptam sa treaca orele,sa treaca noaptea,sa ma trezesc dimineata,sa-i vad iar chipul si poate si surasul,sa-i ascult vocea ei voalata,al carei debit altadata ma iritase iar acum imi suna ca o melodie plina de vraja,toate acestea erau ale unui indragostit,dar...........
Dar nimic ce simteam eu si trimiteam spre ea nu se intorcea inapoi spre mine,cu o incarcatura imbogatita,dupa incredintarea tuturor indragostitilor,care simt,si li se confirma cand se revad,ca amandoi au asteptat cu aceeasi febrilitate trecerea timpului,pentru ca apoi toate acestea,dor,visari,soapte spuse in intimitate,minunata plutire in mers,senzatia de zbor,sentimentul indescriptibil de implinire,de atasament si parasire,o imbratisare pasionata,sa se tarnsforme intr-o curgere acum comuna,continua si amplificata de incredere,entuziasm,golire a intregii noastre fiinte de sentimentul ascuns al tragicului,contopire pe care o numim fericire....." (cine a citit cartea stie (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:24 PM |
|