IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ce adora si ce urasc barbatii la femei, Topic de clisee si experiente
Leea
post Aug 14 2006, 08:54 PM
Post #1

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Am citit nu stiu unde ca acum vreo 20-30 de ani multi occidentali isi cautau partenerele prin tarile est, fiindca acestea erau mai supuse, gospodine, etc. decat ale lor. Acum c-a ajuns feminismul si pe la noi, cica s-au orientat catre asiatice, care sunt de-a dreptul submisive.
Ei, poate facem o colectie de clisee (abia astept parerea lor!)

Incep cu ASA DA:
- in primul rand: zambet cald-calm cand El intra in casa
- discretie in legatura cu problemele care te framanta. Lor le plac femeile puternice, care isi duc crucea cu demnitate
- neaparat putin alint (exercitiu: inchipuiti-va ca aveti un motan mare)

ASA NU:
- al meu uraste femeile ofensive, artagoase, galagioase
- in ruptul capului nu-l obliga sa recunoasca ca tu ai dreptate
- sa nu-l tulburi in timpul meciului/talk-showului (sau ce-o mai fi) cu analiza relatiei voastre
- critica-i obiceiurile si l-ai pierdut!
- nu te lega de mama lui orice ar fi! Zona minata!

Hai, mai continuati si voi!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Meg
post Aug 15 2006, 01:22 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

nici nu puteai zice mai bine angelica (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
crisanda
post Aug 15 2006, 02:07 PM
Post #3

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Sharjah, UAE
Member No.: 307

Treaba cu asiaticele e pura filozofie. Am intalnit si eu multi barbati care abordeaza filozofia asta, mai ales arabi si britanici. Insa isi cam iau teapa pentru ca asiaticele, cel putin cele pe care le-am cunoscut eu, numai supuse nu sunt - au un temperament si un chef de cearta care creste mult dupa casatorie.

Asa da:

Sa ii acorzi mai multa atentie decat copiilor sau parintilor tai (sau ai lui). El este no. 1 si e gelos pe oricine altcineva din viata ta chiar daca nu o arata.
Sa-l faci sa creada ca fara el s-ar darama casa pe tine, chiar daca el de fapt nu schimba nici un bec.

Asa nu:

Barbatilor nu le plac femeile mai destepte decat ei. Eu am avut un soc - eram in liceu cand intr-o discutie de afaceri in cadru intim familial tatal meu i-a spus mamei "Eu te-am luat de proasta." In sensul ca atunci cand s-a insurat a crezut ca mama era o fata naiva si inofensiva, un pic cam fraiera si careia nu ii merge mintea decat la avut grija de casa si nicidecum la afaceri. Bineinteles ca a spus-o in gluma, dar ce m-a socat a fost ca se citea in vocea lui ca ascunde mult adevar sub aceasta gluma.

Cred ca cele mai destepte femei sunt cele ce stiu sa faca pe proastele in fata barbatilor lor. Din pacate eu am prea mult orgoliu ca sa reusesc treaba asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post

Posts in this topic
Leea   Ce adora si ce urasc barbatii la femei   Aug 14 2006, 08:54 PM
kary_pink   Exista "barbatii" si barbatii in devenir...   Aug 14 2006, 11:54 PM
angeldust   ce adora si ce urasc barbatii?? da who gives a shi...   Aug 15 2006, 12:57 AM
Meg   nici nu puteai zice mai bine angelica :aplauze:   Aug 15 2006, 01:22 PM
crisanda   Treaba cu asiaticele e pura filozofie. Am intalnit...   Aug 15 2006, 02:07 PM
tits_herbert  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:35 AM