![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am citit nu stiu unde ca acum vreo 20-30 de ani multi occidentali isi cautau partenerele prin tarile est, fiindca acestea erau mai supuse, gospodine, etc. decat ale lor. Acum c-a ajuns feminismul si pe la noi, cica s-au orientat catre asiatice, care sunt de-a dreptul submisive.
Ei, poate facem o colectie de clisee (abia astept parerea lor!) Incep cu ASA DA: - in primul rand: zambet cald-calm cand El intra in casa - discretie in legatura cu problemele care te framanta. Lor le plac femeile puternice, care isi duc crucea cu demnitate - neaparat putin alint (exercitiu: inchipuiti-va ca aveti un motan mare) ASA NU: - al meu uraste femeile ofensive, artagoase, galagioase - in ruptul capului nu-l obliga sa recunoasca ca tu ai dreptate - sa nu-l tulburi in timpul meciului/talk-showului (sau ce-o mai fi) cu analiza relatiei voastre - critica-i obiceiurile si l-ai pierdut! - nu te lega de mama lui orice ar fi! Zona minata! Hai, mai continuati si voi! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Cred ca cele mai destepte femei sunt cele ce stiu sa faca pe proastele in fata barbatilor lor. Din pacate eu am prea mult orgoliu ca sa reusesc treaba asta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) . trist intr-adevar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:37 AM |
|