![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
Pepa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca virsta conteaza prea mult.Viitorul meu sotz e mai mare ca mine cu 10 ani, avem 2 ani impreuna si ne vom casatori.Tot ceea ce conteaza e comunicarea,respectul si sa iubesti persoana de linga tine. Cind insa diferentza trece de 10 ani...acolo e alta poveste....Am cunoscut un caz in care el avea 25 si ea 43.Au fost impreuna vreo 4 ani, in care ea ii spala, ii gatea,ii calca, ii spunea fa asa sau asa.....ce mai, era ca si mama lui....In final el si-a gasit pe alta mai tinara. Probabil si.a dat seama ca n-.o iubea cu adevarat si ca i.au trebuit 4 ani ca sa.l ajute cineva sa se maturizeze complet....
Sau alt caz...el 63 ea 44...el n.are nici un chef sa iasa, ar sta in casa,in fotoliu la Tv si chestii de genu asta.Totusi, la 44 ani ea e inca in floarea vietii, dar pt ca e cu el, a renuntzat sa mai iasa din casa...si nu cred ca e cazul sa-si inchida viata deja... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) De aceea spuneam ca daca diferentza trece de 10 ani....e alta poveste... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:37 PM |
|