IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Ultima me carte, sau Monologurile lui Ion
Diana.
post Aug 11 2006, 11:28 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Spor la scris! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ion
post Aug 21 2006, 03:19 PM
Post #2

Musafir

Bai taranule.
La teorii vad ca esti in frunte. Iti place sa te auzi pa tine.

Iar pantru cativa bani si-un nume pa planeta - ti-ar surade sa te publici.
Insa nu-ti place sclavia compromisului. Deci esti mai meschin si decat nevinovatii ce pica in compromis - sa-si poata face binele ce-l viseaza ei, pa planeta.
Stii ca vrei LIBERTATE si atat.

Tu inca NU stii daca monologurile tale AU SAU NU ROST ALTRUIST - fiindca esti - cu cat cauti - mai dezorientat si mai speriat ca gresesti.

Pa moment, ai hipnotizat cativa oameni. Dar stii ce raspundere este - sa pui oamenii pe diverse cai - fara sa-i deviezi de la ceva, poate, mai bun pentru ei?! De care tu nu-ti poti da seama?

Ion. avertizeaza inca o data cititorii. astea-s MONOLOGURILE lu Ion. NIMIC MAI MULT.

mai bine intreaba-te acum: DE CE FACI ASTA?

din ce nevoie, dincolo de altruism.

da repede Ion o cautare pan dibla si gaseste o propozitie, iar, pur la plezneala:

"CE-I DUREREA?"

Poi, taraneste spus - DUREREA ii MOARTEA LIBERTATII.

de cate feluri ii durerea - insa - si de care durere ar vrea Ion sa scape - ca sa fie LIBER?

poi, pa taraneste - in viata asta pamanteana - de durerea fizica.

fiindca durerea psihica ii mai mult o informatie ne-vulgar palpabila.
iar daca fizicul NU ar exista, ce efecte fizice ar da durerea psihica? nici unul.

atata timp cat poti gandi ce vrei INCLUSIV NEGATIV - fara sa simti consecinte fizice - sa zicem ca ai putea face asta - in viata de pa pamant - sa pare ca poti fii LIBER.

si atata timp cat poti muri fara dureri fizice - iarasi - ii ne-dureros sa mori.
si atata timp cat

hopa, am pierdut ideea.

de fapt, sa simplific, sa hie mai NE-obositor de urmarit:
am dreptu sa simplific, ignorand date probabil importante?
da. fiindca io NU DEMONSTREZ NIMIC.
io CAUT.
si atunci am dreptu sa ocolesc pa unde vreau.

deci:
DUREREA - POATE INGRADI LIBERTATEA.

- vreau libertate.
- ma opreste durerea.
- dar durerea e de diverse feluri.
- pa care o pot inlatura cu efecte HOTARATOARE PRACTIC - sa DEZGRADESC LIBERTATEA?
libertatea de orice fel. fiindca libertatea absoluta ii obligatoriu de orice fel...

pauza de gandire.

- si mai ii si intrebarea - pa a cui durere o pot inlatura - nu doar pa care?
PRESUPUNERE:
- sa zicem ca durerea fizica - pantru inceput - a tuturor oamenilor. atat in viata, cat si in momentu mortii.

PRESUPUSE CONSECINTE:

pauza de gandire.

ZIUA 2

daca inlatur durerea fizica din timpu vietii si din momentu mortii - a tuturor oamenilor.
deci,

consecinte posibile:
-

poi, tot luand-o de-a dreptu pa ocolite,

daca durerea deranjanta libertatii DISPARE

SINGURU LUCRU ce mai poate ingradi LIBERTATEA - ii LIBERTATEA de a crea - din nou - o durere deranjanta...

TULAI DOAMNE - CE DESCOPERIRE SAVANTA.

veniiiti, veniti repede si luati lumnina. din descoperirea lu Ion.

EPOCALA.

gata.

inchid si ma duc sa ma-mbat. si io. sa sarbatoresc - ase un rezultat la search.

nu in fiecare zi ai ocazia de-a fi si idiot - si destept in acelasi timp.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Diana   Ultima me carte   Aug 11 2006, 11:28 PM
ion   jurnal, da? (...) ZIUA 1 Ion viseaza ...   Aug 18 2006, 02:27 PM
ion   Nici un sistem politic – indiferent valorile – NU ...   Aug 20 2006, 11:07 PM
ion   Bai taranule. La teorii vad ca esti in frunte. Iti...   Aug 21 2006, 03:19 PM
kalua   Ioane, pe asta chiar il vrei sters de tot? :nesig...   Aug 27 2006, 05:54 PM
kalua   Ioane, poftim. :) Spor la scris!   Aug 27 2006, 09:54 PM
ion   am inteles, o sa incerc sa ma adaptez din mers.   Sep 1 2006, 11:34 AM
ion  
“Culegere de Propuneri de Lege si Idei de inovatie...   Oct 11 2006, 08:53 PM
ion   ECOLOGIE 1. Ecologie Cosuri de gunoi compartiment...   Oct 12 2006, 10:22 PM
ion   ECONOMIE 1. Economie – Credite chiar daca se vor ...   Oct 13 2006, 03:19 PM
ion   COD FAMILIE 1. Cod Familie Avand in vedere faptul...   Oct 14 2006, 10:24 PM
ion   SOCIAL 1. Social - Mărirea alocaţiilor ...   Oct 16 2006, 12:07 AM
ion   COD MUNCII 1. Cod Muncii + Cod Familie – Casnici ...   Oct 16 2006, 09:09 PM
ion   EDUCATIE 1. Educatie + Invatamant Propuneri: A. S...   Oct 17 2006, 02:25 PM
ion   INFOPRENORIAT 1. Infoprenoriat - Legislatie A. Mo...   Oct 17 2006, 06:23 PM
ion   COD PENAL 1. Cod Penal Propuneri: A. Consiliere p...   Oct 17 2006, 10:56 PM
ion   DREPTURILE OMULUI 1. Drepturile omului – Social C...   Oct 18 2006, 09:43 AM
ion   WELCOME! 1. Nu exista nimic mai important in v...   Nov 1 2006, 07:31 PM
ion   Veste noua. Am fost amenintat cu moartea pentru un...   Nov 2 2006, 09:00 AM

Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 05:45 PM