![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ideea mi-a venit de aici
Care este diferenta "optima" de varsta intr-un cuplu? Care ar trebui sa fie mai in varsta si de ce? Este ok ca femeia sa fie mai in varsta decat barbatul? De ce legaturile femeie tanara-barbat in varsta sunt privite relativ OK de catre societate, dar cele femeie mai in varsta - barbat mai tanar sunt destul de blamate? |
|
|
![]() |
Pepa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred ca virsta conteaza prea mult.Viitorul meu sotz e mai mare ca mine cu 10 ani, avem 2 ani impreuna si ne vom casatori.Tot ceea ce conteaza e comunicarea,respectul si sa iubesti persoana de linga tine. Cind insa diferentza trece de 10 ani...acolo e alta poveste....Am cunoscut un caz in care el avea 25 si ea 43.Au fost impreuna vreo 4 ani, in care ea ii spala, ii gatea,ii calca, ii spunea fa asa sau asa.....ce mai, era ca si mama lui....In final el si-a gasit pe alta mai tinara. Probabil si.a dat seama ca n-.o iubea cu adevarat si ca i.au trebuit 4 ani ca sa.l ajute cineva sa se maturizeze complet....
Sau alt caz...el 63 ea 44...el n.are nici un chef sa iasa, ar sta in casa,in fotoliu la Tv si chestii de genu asta.Totusi, la 44 ani ea e inca in floarea vietii, dar pt ca e cu el, a renuntzat sa mai iasa din casa...si nu cred ca e cazul sa-si inchida viata deja... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nusepoate.gif) De aceea spuneam ca daca diferentza trece de 10 ani....e alta poveste... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Eu cred ca diferenta de varsta conteaza nu dupa 10 ci chiar dupa 5-6 ani. Mama mea are o teorie care din ceea ce am vazut pare sa se confirme: cand exista o diferenta majora de varsta intr-o relatie persoana care e mai in varsta tinde sa se pastreze si sa arate mai tinara decat varsta pe care o are, in timp ce cel mai tanar imbatraneste prematur.
Cat despre barbatii mai tineri: barbatii oricum nu se maturizeaza niciodata, asa ca macar sa iei unul mai tanar care sa iti dea pofta de viata... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) Ca el isi gaseste alta mai tanara dupa 4 ani... asta se intampla si la casniciile de 20 de ani cand el are cu 10 ani mai mult decat ea.... asa ca ... Nu as opta pentru un barbat cu 5-6 ani mai mic decat mine, dar nu m-as da in laturi de la unul cu 2-3 ani mai mic. (Cine stie poate pe masura ce trec anii o sa maresc intervalul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) ). |
|
|
claudia_s |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca diferenta de varsta conteaza nu dupa 10 ci chiar dupa 5-6 ani. Mama mea are o teorie care din ceea ce am vazut pare sa se confirme: cand exista o diferenta majora de varsta intr-o relatie persoana care e mai in varsta tinde sa se pastreze si sa arate mai tinara decat varsta pe care o are, in timp ce cel mai tanar imbatraneste prematur. da, si eu tind sa cred ca asa se intampla, daca barbatul este mult mai in varsta, femeia vrea sa se comporte mai matur si asta o imbatraneste, plus ca de la o varsta intervin multe "comoditati" pe care n-ai cum sa le combati orice-ai face: sta mai mult in casa la tv (al meu isi pusese doua tv unul langa altul pentru o mai mare "eficienta"), are alte ore de somn, mai putine (ca batranii, deh...) etc. si daca cel mai in varsta este si inflexibil si nu este dispus sa faca unele compromisuri (normale in orice casnicie), atunci nu ramane pentru cel mai tanar decat sa lase mereu de la el... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:33 PM |
|