![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
As dori sa-mi skimb actuala meserie (economist) pe una in invatamant, mai precis as vrea sa lucrez la o cresa (day care) sau intr-o gradi particulara.Motivant ar fi numai salariul, in cazuri exceptionale si programul.
Doresc sa stiu ce studii imi trebuie pentru cele 2 posturi (educator si...ingrijitor/supraveghetor bebelusi- nu stiu cum se numeste personalul din crese...).am terminat liceul economic si facultate cu profil tot economic.as dori sa sriu daca imi tebuie un curs de pedagogia/psihologia copilului si unde il pot face...mai exact unde tebuie sa ma interesez de tot ceea ce trebuie?am intrata pe edu.ro si nimic...iar pe net iarasi nu am gasit nimic... multzam fain... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Din pacate nu cunosc detalii despre chestiuta asta cu asistentii maternali.Mi s-a parut intotdeauna interesanta ideea si am mai cascat urechile pe la tv sau radio atat...
Vreau si eu mai multe detalii despre plecarea la chinezoi daca se poate. Chiar ma uitam in weekend la un reportaj despre niste enlezi care preadau in Thailanda. Mi-as fi dorit si eu o experienta din aceasta inedita pe afara dar am tot fost legata de scoli.Inca nu mji-a iesit din minte ideea. Am fost insa f dezamagita de cat de prost erai platita ca aupaire de exemplu. Cred ca m-ar lega ai mei de calorifer daca ar sti ce idei traznite am.:) Byt he way :)... elle se vede pe tine ca ai stofa de dascal.:) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 12:55 AM |
|