![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
- capitolul RELATII este cel mai dificil din intreaga viata
- IN ORICE FEL DE RELATIE INTERUMANA - se poate gresi - inclusiv negresind - si se poate negresi - inclusiv gresind - RELATIILE = chestia care se PRACTICA si NICI LA BATRANETE NU SE INVATA CONCLUZIE: Ion prefera sa ofere puncte de sprijin IN AFARA RELATIILOR - mai bine decat sfaturi pentru INTERIORUL RELATIILOR. EXEMPLU: Ion=parinte, sa zicem. Marie=fiica, sa zicem. Marie ask Ion ce sa faca IN relatia cu Dyuri, sa zicem. Ion raspunde Mariei ca NU STIE - PENTRU CA RELATIILE SUNT IMPOSIBIL DE INVATAT - SI POSIBIL DOAR DE PRACTICAT. Dar STIE SIGUR un lucru: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai UN SPATE ASIGURAT. Mai EXACT: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai - DEJA - un spate asigurat. Mai EXACT: - MAI INTAI ITI CONSTRUIESTI UN SPATE - si abia DUPA - te poti baga in RELATII. De Ce? POI: ORICE RELATIE este IMPOSIBIL DE ESTIMAT EXACT. CHIAR SI RELATIILE DE VECHIME MARE - SUNT IMPOSIBIL DE PREVAZUT - EXACT - MAI DEPARTE. RAMANE - DOAR - SA ITI ASIGURI - MEREU - PRIMA DATA - UN SPATE SI ABIA - DUPA - CE TI-AI ASIGURAT UN SPATE - sa intri in orice relatie. PENTRU CA APOI - DACA RELATIA DEVINE MALEFICA - SA POTI SA REPARI - ORI SA TE RETRAGI - CAT MAI USOR - AVAND SPATELE PE CARE DINAINTE L-AI ASIGURAT. |
|
|
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
ham,
ce e asta, un atac PSI? lasa fetele CU DUMNEZEU, si SA AIBA UN DUMNEZEU. si un viitor cat de cat calculabil. aici e forum ELADY. interesele masculinicesti conteaza mai putin. daca esti indragostit - cu definitia de indragosteala data de tine - esti liber s-o experimentezi pe piele proprie, acesta fiind un site educativ DE PRINCIPIU SI ANTICIPATIE pentru femei. NU ZAPACITOR. serios: eu te inteleg. sunt si eu mascul de buna-credinta. care vede indragostirea ca tine. CINSTIT. dar asta nu ne da dreptul sa ne facem loby. ca regulamentele exclud reclamele. si pentru ca la fel ca pasta de dinti - pana nu te speli cu ea o vreme - nu-i poti atesta de buna reclama - ce sugerezi tu - sa se arunce bietele femei - sa ne testeze o vreme - INAINTE de a-si asigura un spate - IAR - in caz ca TOTUSI - suntem si noi - marfa proasta - cu reclama de tupeu - sa scoti un: STII, CE, FATUCA, NU TE-AM OBLIGAT? si FARA DESPAGUBIRI MATERIALE, asa cum vad ca NU vor fetele sa primeasca, in caz de adulter, ca au sarit pe Ion, sa-l suspecteze de RACEALA si MATERIALISM... ai fi tu parinte de baiat. oi fi eu parinte de fata. pentru ca multe fete NU au parinti ca lumea - educatie - si familie ca lumea - singura lor sansa de perspectiva e DUMNEZEU cu MILA - si ceea ce reusesc ele singure a-si construi DINAINTE - pentru ca le merge mintea clar si bine. nu de alta. "cand ai backup, potzi sa-i zici oricum, nu-i dragoste; si nici n-are farmec " bine. eu nu am backup. nu-s nici macar femeie. vino. relatia noastra va fi plina de farmec. ITI PROMIT EU - DIN GURA. ASTA-I SIGUR DRAGOSTE. poti sa-i zici oricum. nu-i asa ca am si eu farmec? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:40 PM |
|