![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Mie imi plac cele cu spf mic pt ca ma bronzez repede.Voi ce folositi? A incercat cineva biz pin?
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am folosit piz buin spf 15 1 day long si cam tine o zi cu a plicare temeinica dimineata; nu mai reaplici in timpul zilei, nu te mai umpli de nisip, e waterproof deci isi cam tine promisiunile; insa de bronzat cam putin, pe picioare aproape insesizabil, pe umeri, spate si abdomen cel mai bine- un bronz frumos, auriu. Nu m-am expus deloc anul asta inaine de mare si precizez ca nu m-am ars deloc.
Pt fata- photoderm akn, bun si nu prea- adica m-a protejat de nu m-am bronzat mai deloc pe fata si akn, akn dar mie mi s-au inflamat toate locurile unde comedoanele nu-mi dadeau pace. Cel mai mult ma enerveaza ca am stat la fel de mult cu cei care s-au bronzat frumos si care nu au probleme cu tenul si unde mai pui ca s-au bronzat minunat mai cu nimic- ca-i un pic de ulei de bebe, niste crema de mana a 2-a cu unt de cacao. Mda, arvunim artilerie grea de toate cremele secolului, urmam retete nescrise si tot avem probleme... unde-i baiul? eu ma intreb unde gresim si daca si la 40 de ani o sa ma bat cu pori deschisi si puncte negre macelarite pe fata? ufa! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 10:28 AM |
|