IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pentru timisorence: produse faine pentru par
Ariana
post Dec 26 2005, 03:39 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

:)Bah parca sunt agent publicitar ...la topicul de diete descopar cd-uri...aici produse pt par...
Eu sunt cautator din ala inrait cand mi se pune pata pe ceva si impartasesc cu voi "comorile".:)

Deci am gasit niste produse supertari pt.par.Am mai luat eu in vara o spuma de par de la ei care m-a tinut mult si e de calitate (eu nu suport de exemplu spuma Intesa).Foloseam inainte Kur si Nivea.
Au de la produse pt intins parul,vopsele(pe astea nu le-am incercat),spume de par,produse pentru imbunatatirea generala a starii parului(ma uit acum pe prospect).
Eu am intrat in trepidatii pt ca parul meu in urma ultimei vopsiri si-a pierdut luciul si am tot cautat produse pt ingrijirea lui.

Vitalfarco se numeste firma importatoare si are un sediu pe Resitei (pe partea dreapta cum mergi inspre gara)
bd.Iuliu Maniu nr.22
tel.0256-457789
si mai au un magazin in zona Traian str.3 August nr.19 lana ag.Samex
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post Dec 26 2005, 05:09 PM
Post #2

Musafir

M-am uitat si eu pe site, par interesante cred ca ma duc sa vad.....stii cumva ce preturi au , asa aproximativ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 11:13 PM