![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
da, cu ridurile de expresie e un cerc vicios. se estompeaza, ca toate ridurile dar cand vei rade din nou se vor forma la loc. le amelioreazi pe de o parte si pe de alta..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Multumesc pentru sfaturi fetele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) . Crema de la l'oreal am citit ca este pt ten matur asa ca nu as incepe cu ea.. si despre myokine stiu sigur ca este pt peste 35 de ani.. as fi vrut ceva (daca exista!) pentru 25..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:01 AM |
|