![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Pentru cele care au probleme cu sensibilitatea extrema a pielii (categorie din care fac parte si eu), m-am gandit sa scriem fiecare aici ce produse ne-au facut bine si ne-au ajutat sa depasim crizele de reactivitate/eczema etc. Eu folosesc/am folosit cu rezultate bune urmatoarele produse: - solutia micelara demachianta Sensibio H2O de la Bioderma; - crema hidratanta Ictyane de la Ducray; - masca hidratanta si calmanta Avene; - cremele Atoderm P.O. Zinc si Atoderm PP de la Bioderma, piele care sufera de dermatita atopica si eczema; - crema Cold Cream de la Avene, pentru pielea foarte sensibila si foarte uscata/deshidratata; - creme pe baza de dermocorticoizi cand nu exista alta solutie. Voi ce produse folositi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muuulta apa termala
trixera de la Avene- crema emolienta pt piele sensibila, foarte uscata si atopica- fara parfum si fara parabeni Ulei de: catina, morcov, musetel, masline, galbenele ceai de albastrele, galbenele, trei-frati-patati, masca cu drojdie- extern capsule de afine (Myrtillene, au si alfa-tocoferol, adica vit E), capsule de drojdie atomizata (f bune pt orice, chiar si printre primii combatanti impotriva cancerului), complet antioxidant cu samburi de struguri, catinofort, eventual spirulina cu Q10- intern foarte important: tenul nu trebuie supraincarcat cu toate deodata in vederea unei vindecari mai rapide; "ce-i mult strica" si asa e si aici pielea are nevoie de repaos ca sa asimileze cum trebuie tratamentul si trebuie cat mai putin solicitata; dupa ex vit C care nu se asimileaza in oraganism decat intr-o anumita cantitate, poti sa iei in exces ca degeaba, ce nu e stocat, e eliminat sfatul meu, din ce am experimentat eu, angelito, e sa lucrezi un pic la autosugestie, nu strica, sa demachiezi tenul usor dupa care aplici un singur produs pentru sensibilitate si cu toata usturimea, durerea, senzatia de neajuns sau jena, ascunzi toate oglinzile pana la urmatoarea sedinta de demachiere... una dimineata, una seara, nu mai mult, in rest uiti de ten(cam greu si, daca nu poti, te fortezi); chiar daca la inceput o sa fie mai greu, tenul fiind obisnuit cu "bunataturi", caleste-l si va reactiona altfel la un tratament dupa o perioada. Ai grija la cremele cu hidrocortizon, si nu cred ca trebuie sa-ti zic eu asta. speram sa te avem din nou cu vesti bune si muuuuuuuuuulta informatie ca intotdeauna. sanatate, carevasazica! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 08:39 PM |
|