![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor am mare nevoie de un fond de ten care sa acopere monstruletii de pe fata :o
Daca se poate sa para natural, sa fie necomedogen, si sa se potriveasca unui ten palid :P, de preferat pe care l-ati incercat si e bun. Va pupi :-* |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marea problema cu fdt! Ideea e ca ne tot recomandam nenumarate chestii dar pana nu le probezi pe pielea ta nu stii ce ti se potriveste.
Pareri suplimentare gasesti si pe beaute-test.com si make-up-alley. Cu retin-a e problema pt ca pielea se exfoliaza in mometul in care aplici fdt, mai ales in prima perioada de tratament, chiar cu o f buna hidratare. Iti trebuie, bineinteles, ceva necomedogen dar cu acoperire mare, care sa fie matifiant dar in acelasi timp sa nu usuce zonele cu probleme. Incearca Revlon colorstay, dar dupa o temeinica hidratare, Teint Idole Ultra Lancome, care mi se pare foarte bun, amandoua sunt si f rezistente pe fata. Ai grija cu cele foarte matifiante ca se exfoliaza pielea de pe fata daca nu o hranesti bine: patesti asta cu L'Oreal Cashmere perfect, maybelline dream matte mousse. Tot ok mi s-au parut Boots, No 7 true stay, L'oreal compact, bourjois happy light. Bine e sa fixezi fdt cu pudra, nu prea multa si translucida: Poudre Exquise Bourjois, pulbere, Les Meteorites-Guerlain. Un pic de blush natural does the trick. In rest, o sa-ti mai recomande amicele noastre de aici (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) , by the way, care au incercat si altceva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 09:40 AM |
|