![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am 25, nu incerc sa-mi invat ochii cu creme puternice dar localizat numai pe riduletele alea care par sa devina prea vizibile e ok. in plus, la mare mi-a fost f folositoare, deh, cu soarele asta. si eu am avut aceleasi probleme ca nu-mi gaseam ceva adecvat varstei: ce am gasit si inca folosesc sunt creme pentru decongestionare si hidratare. Parca este ceva la yves rocher pt ridurile incipiente, dar nu-mi mai amintesc acum.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
ala nu stiu daca face rau... dar eu nu am folosit creme pt ochi pana acum si parca nu as incepe cu una destinata tenului matur. in teorie stiu ca nu e bine sa folosesti creme antirid prea devreme pt ca se obisnuieste tenul cu ele si pe la 35-40 n-o sa mai aiba nici un efect. pe de alta parte zic eu, daca pana atunci folosesti creme si ai grija nici n-o sa ai asa multe riduri. ca si daca stau pana la 35 fara sa dau si fac riduri si abia atunci incep sa tratez si eventual sa diminuez tot nu e bine. as fi vrut sa incerc totusi sa gasesc o crema buna si pt etapa asta inainte de a opta (in lipsa altei variante) pentru una antirid. daca ar fi asa ma tenteaza myokine pt ca e decontractanta si eu am riduri de expresie
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:28 AM |
|