![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt curioasa cate dintre voi faceti miscare asa constant si cam ce faceti.
Aerobic , Fitness , Jogging , TaeBo , etc ? Eu vreau sa ma apuc de ceva dar nu prea stiu de ce . In orice caz musai tre sa fac ceva ca de la atatea ore de stat pironita aci in fata compului deja imi troznesc toate incheieturile mai rau ca unei babe. Deci fetele de ce sport ne apucam? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
N-aveti idee ce incantata sunt de mine insami! Am ajuns sa umblu si 3 ore pe zi, si nici urma de oboseala. De fapt, dup-atata antrenament!... De-o luna tot umblu. Am ajuns dependenta de asta, pe cuvant. Nu ma las nici la 33 de grade. Ieri m-a apucat plimbarea in miezul zilei, si pe seara cine statea cu batiste ude pe frunte si frisonele?
Am inceput si cate-un pic de gimnastica zilnic, si in plus ma straduiesc sa incep o relatie cu mult neglijata mea bicicleta. La halul de sedentarism in care ajunsesem in ultimii ani, toate astea tin de miracol! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
E cineva de prin craiova si vrea sa mearga la sala? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) vreau sa merg dar singura nu prea imi vine..
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 12:15 PM |
|