![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetele, m-am gandit ca am putea invata cate ceva prin acest thread. mi se pare interesanta ideea, sper ca sunteti de acord!
voi incepe eu.. ca tot m-am gandit la asta. cum vi se par urmatoarele make-up-uri? NU MAI SCOATETI POZELE (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Maàt: Dec 22 2008, 03:26 AM
Reason for edit: NU MAI SCOATETI POZELE
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
pe scurt: pe dvd sunt inregistari cu femei la diferite varste, cu diferite culori de piele care sunt machiate pas cu pas de zi si de noapte... ei, astea in lumina asa incat se vad toate defectele pielii si etapele de camuflare. arata si cum sa-ti machiezi separat ochii, cum sa iti ascunzi petele rosii, oricum, is vreo 10 tipe pe care le machiaza
daca ai vazut pe site ul cu machiajul pe poza, erau si niste inregistrari... ei cam aceiasi chestie e si cu dvd ul.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 05:59 PM |
|