IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Legislatia muncii...
fortelady
post Jan 30 2006, 05:41 PM
Post #1

Musafir

sau ce trebuie sa stim in materie de drepturile noastre

romleas.ro

la pagina de legislatie
in masura in care am timp, o sa spicuiesc chestiile cele mai importante (pasajele referitoare la contractele de munca, la cartile de munca, concedii medicale etc)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
kary_pink
post Sep 2 2006, 03:39 PM
Post #2

Musafir

Discriminarea gravidelor interzisa

Angajatorilor le va fi interzis sa solicite unei candidate, in vederea angajarii, sa prezinte un test de graviditate si sa semneze un angajament ca nu va ramane insarcinata sau ca nu va naste pe durata de valabilitate a contractului individual de munca.

Aceasta prevedere este inclusa intr-o ordonanta de urgenta prin care Guvernul modifica Legea 202/2002 privind egalitatea de sanse intre barbati si femei, informeaza un comunicat transmis ieri de Executiv.

Legislatia actuala cuprinde reglementari privind interzicerea angajatorilor de a conditiona angajarea candidatelor de prezentarea unui test de sarcina sau de un angajament privind maternitatea. Modificarea adusa intareste insa aceste prevederi si, in plus, sanctioneaza incalcarea dispozitiilor si in baza legii privind egalitatea de sanse. Implementarea principiului egalitatii de sanse intre femei si barbati in toate domeniile reprezinta unul dintre angajamentele asumate de Romania.

sursa:Ziua
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fortelady   Legislatia muncii...   Jan 30 2006, 05:41 PM
onutzza   Re: Legislatia muncii...   Feb 14 2006, 03:18 PM
fortelady   Re: Legislatia muncii...   Feb 14 2006, 04:22 PM
ella   Re: Legislatia muncii...   Feb 15 2006, 08:29 AM
onutzza   Re: Legislatia muncii...   Feb 15 2006, 03:25 PM
kary_pink   Discriminarea gravidelor interzisa Angajatorilor...   Sep 2 2006, 03:39 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 09:52 AM