![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Pentru cele care au probleme cu sensibilitatea extrema a pielii (categorie din care fac parte si eu), m-am gandit sa scriem fiecare aici ce produse ne-au facut bine si ne-au ajutat sa depasim crizele de reactivitate/eczema etc. Eu folosesc/am folosit cu rezultate bune urmatoarele produse: - solutia micelara demachianta Sensibio H2O de la Bioderma; - crema hidratanta Ictyane de la Ducray; - masca hidratanta si calmanta Avene; - cremele Atoderm P.O. Zinc si Atoderm PP de la Bioderma, piele care sufera de dermatita atopica si eczema; - crema Cold Cream de la Avene, pentru pielea foarte sensibila si foarte uscata/deshidratata; - creme pe baza de dermocorticoizi cand nu exista alta solutie. Voi ce produse folositi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Da, Ala, probabil asa e, dar la mine problema e cand trebuie sa ma demachiez, pentru ca insist mai mult (normal) pana se duce orice urma de pe fata (sunt obsedata sa ramana discheta alba-alba), si asta imi irita pielea fff rau... Dar acum in mod foarte ciudat nu s-a intamplat nimic, desi nici macar n-am mai dat cu crema dupa (ultima data cand m-am machiat cat de cat, si muuuult mai light decat pentru nunta, a fost un dezastru dupa ce m-am demachiat, de-aia ma si mir)...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:26 PM |
|