![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
- capitolul RELATII este cel mai dificil din intreaga viata
- IN ORICE FEL DE RELATIE INTERUMANA - se poate gresi - inclusiv negresind - si se poate negresi - inclusiv gresind - RELATIILE = chestia care se PRACTICA si NICI LA BATRANETE NU SE INVATA CONCLUZIE: Ion prefera sa ofere puncte de sprijin IN AFARA RELATIILOR - mai bine decat sfaturi pentru INTERIORUL RELATIILOR. EXEMPLU: Ion=parinte, sa zicem. Marie=fiica, sa zicem. Marie ask Ion ce sa faca IN relatia cu Dyuri, sa zicem. Ion raspunde Mariei ca NU STIE - PENTRU CA RELATIILE SUNT IMPOSIBIL DE INVATAT - SI POSIBIL DOAR DE PRACTICAT. Dar STIE SIGUR un lucru: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai UN SPATE ASIGURAT. Mai EXACT: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai - DEJA - un spate asigurat. Mai EXACT: - MAI INTAI ITI CONSTRUIESTI UN SPATE - si abia DUPA - te poti baga in RELATII. De Ce? POI: ORICE RELATIE este IMPOSIBIL DE ESTIMAT EXACT. CHIAR SI RELATIILE DE VECHIME MARE - SUNT IMPOSIBIL DE PREVAZUT - EXACT - MAI DEPARTE. RAMANE - DOAR - SA ITI ASIGURI - MEREU - PRIMA DATA - UN SPATE SI ABIA - DUPA - CE TI-AI ASIGURAT UN SPATE - sa intri in orice relatie. PENTRU CA APOI - DACA RELATIA DEVINE MALEFICA - SA POTI SA REPARI - ORI SA TE RETRAGI - CAT MAI USOR - AVAND SPATELE PE CARE DINAINTE L-AI ASIGURAT. |
|
|
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
relatia ideala:
- fara bold - fara caps-look - si fara multa vorba, ca parca si fara bold si caps, tat multa vorba de carnat iese deci: relatia ideala: mmmuuuuu... (pauza) sau nici spatiu, im cer scuze. mbeeee... (eventual, sunetele specifice la sex, ori rumegat linistit, dupa sex, ori tras apa dupa golire) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sex.gif) sec (scris fara caps) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Bah deci io cred ca is total tampa!!!!
Titlul topicului este "Despre relatii"...ion ai ajuns insa la ideea ca succesul total in viata este sa te simti bine cu prorpria-ti persoana ...te citez: "singurul spate acceptabil - FARA PARANOIA - este increderea in sine si echilibrul." Ai batrani spun ca intr-o relatie intotdeauna unul din parteneri iubeste mai putin si ideal e sa fi tu ala care iubeste mai putin ca sa nu suferi daca se intampla ceva.Tu aplici asta doar pentru ca asa e bine? Cred ca nu se poate teoretiza vis-a-vis de relatii! Normal ca un om care emana incredere in sine paseste cu mai mult succes in viata.Dar din nou acest lucru il constientizam toti... Asadar care e ideea in final ?-te intreb pe tine ion. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
Bah deci io cred ca is total tampa!!!! Titlul topicului este "Despre relatii"...ion ai ajuns insa la ideea ca succesul total in viata este sa te simti bine cu prorpria-ti persoana ...te citez: "singurul spate acceptabil - FARA PARANOIA - este increderea in sine si echilibrul." Ai batrani spun ca intr-o relatie intotdeauna unul din parteneri iubeste mai putin si ideal e sa fi tu ala care iubeste mai putin ca sa nu suferi daca se intampla ceva.Tu aplici asta doar pentru ca asa e bine? Cred ca nu se poate teoretiza vis-a-vis de relatii! Normal ca un om care emana incredere in sine paseste cu mai mult succes in viata.Dar din nou acest lucru il constientizam toti... Asadar care e ideea in final ?-te intreb pe tine ion. eu zic ca ideal e k la balansoar- cand unul, cand altul, cu suferintze si bucurii, certuri si impacari, ... nu cred ca tzine mult daca unul iubeste si unul se lasa iubit, asta in mod constant (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Pai da ham...dar pana la urma nu cred ca exista retete...
Iar dependenta in dragoste normal ca se creeaza oricum ai invarti problema. Nasol e cand dependenta aia nu te lasa sa iti duci viata mai departe daca celalat dispare. Ma enerveaza ideea asta de a teoretiza despre relatii sau despre sanatate. Stim cu totii ca nu tot ce facem e sanatos sau moral sau ok pentru noi si cu toate astea le facem...dai cu nasul in zid, cazi si te ridici singur sau cu ajutorul celor din jur. |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
Pai da ham...dar pana la urma nu cred ca exista retete... Iar dependenta in dragoste normal ca se creeaza oricum ai invarti problema. Nasol e cand dependenta aia nu te lasa sa iti duci viata mai departe daca celalat dispare. Ma enerveaza ideea asta de a teoretiza despre relatii sau despre sanatate. Stim cu totii ca nu tot ce facem e sanatos sau moral sau ok pentru noi si cu toate astea le facem...dai cu nasul in zid, cazi si te ridici singur sau cu ajutorul celor din jur. te enerveaza, da-tzi si place! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) retzeta ai dat-o kiar tu- dai cu nasul in zid, cazi si te ridici singur sau cu ajutorul celor din jur. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) daca potzi sa si invetzi ceva din respectiva experientza, e kiar suppper-ok! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:38 PM |
|