![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
eu folosesc crema pentru ochi sensibili de la bioderma, pe mine m-a ajutat cat de cat..sincera sa fiu, eu nu prea am probleme cu zona ochilor, dar incepusera sa imi apara mici cearcane, ridulete si pungi la ochi, se vedeau mai mult cand radeam..probabil si din cauza lipsei somnului imi aparusera..acum nu mai am pungi deloc, nici ridulete(sa le zic asa, ca erau foarte mici), si mi-a atenuat si cearcanele..walpurgik, tie cum ti s-a parut, am citit intr-un post ca ai folosit si tu?
eu folosesc acum mai ales pentru baza de machiaj, nu pot sa concep sa pun machiaj in zona ochilor, atat de sensibila, fara baza..ce creme de ochi mai exista pentru piele tanara?(eu am 19 ani) am mai avut de la nivea, cea pentru cearcane, dar nu a avut nici un efect.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:05 AM |
|