![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, welcome back!
crema de la bioderma mi s-a parut ok; pt tine cu atat mai mult cu cat ai numai 19 ani, iti trebuie ceva care sa previna sensibilitatea, sa fie hranitoare si sa detensioneze pielea din jurul ochilor. Eu o foloseam dimineata si ca baza de machiaj. M-am plictisit de ea ca de toate produsele pe care le folosesc mai mult de o luna de aia am schimbat cu altceva. Acum sunt multumita, am mai spus-o, de una mica si roz de la Yves Rocher, cu sophorine vegetale. Are reviewuri bune pe beaute-test. E excelenta dimineata pt ca e refreshing, ochii mei capata din nou conturul lor natural, lasand in urma bulbucarea eventuala (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) oferita de un somn mai mult sau mai putin defectuos!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:40 AM |
|