![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
- capitolul RELATII este cel mai dificil din intreaga viata
- IN ORICE FEL DE RELATIE INTERUMANA - se poate gresi - inclusiv negresind - si se poate negresi - inclusiv gresind - RELATIILE = chestia care se PRACTICA si NICI LA BATRANETE NU SE INVATA CONCLUZIE: Ion prefera sa ofere puncte de sprijin IN AFARA RELATIILOR - mai bine decat sfaturi pentru INTERIORUL RELATIILOR. EXEMPLU: Ion=parinte, sa zicem. Marie=fiica, sa zicem. Marie ask Ion ce sa faca IN relatia cu Dyuri, sa zicem. Ion raspunde Mariei ca NU STIE - PENTRU CA RELATIILE SUNT IMPOSIBIL DE INVATAT - SI POSIBIL DOAR DE PRACTICAT. Dar STIE SIGUR un lucru: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai UN SPATE ASIGURAT. Mai EXACT: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai - DEJA - un spate asigurat. Mai EXACT: - MAI INTAI ITI CONSTRUIESTI UN SPATE - si abia DUPA - te poti baga in RELATII. De Ce? POI: ORICE RELATIE este IMPOSIBIL DE ESTIMAT EXACT. CHIAR SI RELATIILE DE VECHIME MARE - SUNT IMPOSIBIL DE PREVAZUT - EXACT - MAI DEPARTE. RAMANE - DOAR - SA ITI ASIGURI - MEREU - PRIMA DATA - UN SPATE SI ABIA - DUPA - CE TI-AI ASIGURAT UN SPATE - sa intri in orice relatie. PENTRU CA APOI - DACA RELATIA DEVINE MALEFICA - SA POTI SA REPARI - ORI SA TE RETRAGI - CAT MAI USOR - AVAND SPATELE PE CARE DINAINTE L-AI ASIGURAT. |
|
|
![]() |
rossdale |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu personal cred ca in amor ca si in multe altele e chestie si de alegere nu numai de feeling, instinct. nu cred in "paralizie".
atunci cand exista alegeri exista si indoieli, regrete sau remuscari. doar pentru ca reusesti sa traiesti cu ele sau sa le depasesti mai greu sau mai usor (pana ajungi acasa de la o escapada sa spunem), asta nu insemna ca nu le ai sau nu le-ai avut. ca ar fi dragutz sa nu fie asa, e alta chestie. toti ne vrem cu atitudine de super oameni de gen "eu nu regret nimic in viata", "eu traiesc clipa", "instinctul meu nu greseste niciodata". stiu, ne confera o aura de invincibili, dar e doar o teorie, sunt doar vorbe de incurajare, te ajuta doar sa mergi mai departe si atat. iti poti repeta zilnic "sunt perfect", te ajuta, dar asta nu inseamna ca si esti sau ca devii perefect. orice actiune (alegere) pe care o faci se inregistreaza undeva in subconstientul tau si are rezonante in viata constienta mai devreme sau mai tarziu. spalarile selective pe creier ar fi minunate... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:47 AM |
|