![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ultima ecografie pe care am facut-o mi-au zis ceva de o fiere lenesa. Explicatia ar fi fost ca mult timp am privat organismul de alimente grele pe care nici acum nu le pot manca, fie ca nu se digera, fie ca-mi vine rau.
Din cate stiu eu, simptomele de la fiere consta in dureri de cap, greata, amar in gura. EU resimt o durere abdominala epigastrica radiind spre partea dreapta subcostal. CU durerile de cap ce sa zic, ma tot doare capatana si de la miopia mea nealimentata cu ochelari asa ca nu stiu. Greata...suficienta; adica ma apuca cateodata de nu prea mai pot manca, eventual fructe. Voi ati avut probleme cu fierea, stiti ceva tratamente? Eu cunosc vreo 4 dar nu vreau sa ma arunc asa; urmeaza sa ma mai duc la un control dar la mine e mai complicat cu stomacul meu hipersensibilos. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Problemele legate de bila sunt ereditare. Parintii mei si-au scos fierea anul trecut. Tata o avea plina de pietre, iar a mamei era extrem de lenesa si dublu septata. Eu am avut de unde sa mostenesc toate problemele pe care voi le-ati mentionat. Dar....de cand am urmat o cura cu anghinare timp de 30 de zile nu am mai avut nici un fel de neplaceri. Pot sa mananc orice (de usturoi sunt cea mai fericita, nu-mi mai face rau), nu mai am durerile mentionate de walpu si am spus adio definitiv migrenelor. Eu am luat capsule de anghinare produse de Imedica. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:27 AM |
|