![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mie una imi place medium inspre rare, prajit pe dinafara, rosu in mijloc (dar nu asa de sa tasneasca sangele din el). (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voua? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() |
fortelady |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
cat mai facuta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) urasc sangele in farfurie (nu mai zic cum reactionez cand vad oamenii ca mananca tartar sau carpaccio- nush daca am scris corect).
pe langa asta, o buna preparare termica te scuteste de muuulte surprize (mai ales cu carnea din romania... ) |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Desi sunt de acord cu Fortelady ca o buna preparare termica a carnii e mult mai sanatoasa ador vita exact asa cum a descris-o Kalua, iar pe deasupra in ultimul timp am dat in boala pestelui crud, desi din cate stiu eu o preparare prealabila tot se face la sushi, dar nu stiu exact in ce consta.
|
|
|
![]()
Post
#4
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-June 06 Member No.: 357 ![]() |
rare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) altfel simt ca sunt privata de acea particularitate a carnii, gustul specific. Sangele nu ma deranjeaza, il confund cu ketsch up. Dar nu , nu folosesc nici un fel de sosuri. Oricum friptura de vita in viatza mea se intampla doar o data la o luna... De porc nu ma ating. In rest peste si pui. Carne alba in general.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 05:48 PM |
|