![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La ultima ecografie pe care am facut-o mi-au zis ceva de o fiere lenesa. Explicatia ar fi fost ca mult timp am privat organismul de alimente grele pe care nici acum nu le pot manca, fie ca nu se digera, fie ca-mi vine rau.
Din cate stiu eu, simptomele de la fiere consta in dureri de cap, greata, amar in gura. EU resimt o durere abdominala epigastrica radiind spre partea dreapta subcostal. CU durerile de cap ce sa zic, ma tot doare capatana si de la miopia mea nealimentata cu ochelari asa ca nu stiu. Greata...suficienta; adica ma apuca cateodata de nu prea mai pot manca, eventual fructe. Voi ati avut probleme cu fierea, stiti ceva tratamente? Eu cunosc vreo 4 dar nu vreau sa ma arunc asa; urmeaza sa ma mai duc la un control dar la mine e mai complicat cu stomacul meu hipersensibilos. |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ce sa va zic? Tensiunea mea e mica, scaunul regulat. Ai mei nu au probleme de acest gen. Eu patimesc de prin liceu, adica de vreo 7-8 ani cu stomacul sau ce-o fi.
E foarte ciudat ca asa cum am foarte mare grija de sanatatea mea ori eu imi dau seama de foarte multe probleme pe care le are poate fiecare om dar nu stie sa le recunoasca ori chiar sunt eu mai bolnava decat altii. Ba ma doare stomacul, ba ametesc asa cu tremurici, adica hippie-hippie shake stuff, mi-a recidivat miopia dupa operatie, am junghiuri intercostale de gen gheara la inima, pielea fetei nu ma multumeste ca textura-vezi zona T- si mai sunt... dar nu mai zic ca o sa-mi ziceti ca sunt harb la 25 de ani si la centru de fiare vechi cu mine. Eu cred ca se trage si de la grija excesiva asupra organismului cu efect invers si poate carentarea lui in anii studentiei cand nu reuseam sa ma scot din stress si bibliografii. oricum multumesc lotte si ala pentru raspunsuri (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:09 AM |
|