IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cred ca ma indragostesc..., Am nevoie de voi; simt ca ceva e suspect
blu_dea
post Aug 5 2006, 10:42 PM
Post #1

Musafir

Fetelor,din nou am nevoie de voi.
De o saptamana simt ca traiesc,sunt fericita cum n-am mai fost de ani de zile,imi vine sa urlu in gura mare ca iubesc viata.Simteam ca ma usuc efectiv.Totul imi megea prost.
L-am cunoscut pe net.Mi-a vazut pozele pe un site,m-a cautat si am inceput sa vorbim pe messenger.Ore intregi,zile la rand.Dupa cateva zile i-am dat si nr de tel.Am inceput sa vb si la tel.Ma alinta,sustine ca sunt tot ce a cautat,ca e fericit,ca simte ca se indragosteste.
Nu e din Buc.Problema e ca el nu poate parasi orasul lui pana in toamna.Iar eu am cateva amice la el oras care ma tot invitau.Asa ca mi-am zis sa ma duc,pt ca nu mai rezist.
Fetelor,imi este asa teama sa nu iau plasa...Am vb ieri cu un amic si el m-a cam adus cu picioarele pe pamant.El zice ca nu e decat o vrajeala super bine pusa la punct,ca nu vrea decat sa ma bage in pat...nu stiu ce sa cred...
Privind lucrurile din perpectiva amicului....e adevarat,e cam suspect...ca dupa o saptamana sa fie atat de luat de val
Pe de alta parte,ma intreb...kiar e IMPOSIBIL sa am parte si eu de o superba poveste de dragoste?
Va rog,ajutati-ma cu un sfat ,o parere...
Multumiri aniticipate! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
ham
post Sep 8 2006, 12:45 PM
Post #2

Cavaler eLady.ro

Group: Obsedat
From: Jalea Vaii
Member No.: 398

Voi incepe acest articol cu povestea unui caz REAL, al carui dosar a ajuns la Procuratura unui judet din Ardeal anul trecut.

Un domn si o domnisoara s-au cunoscut pe un site de dating. Timp de mai bine de trei luni au schimbat peste doua sute de mailuri, au petrecut ore intregi pe chat si la telefon, pana cand au ajuns sa-si declare iubire. Totul era atat de intens incat isi puneau problema unui viitor comun si chiar discutau despre care dintre ei ar fi mai bine sa se mute cu serviciul in orasul celuilalt.
Fata povestise pana si parintilor care, desi erau ei cam nedumeriti de cum poti sa te indragostesti asa de un om, fara sa-l vezi fata in fata, asteptau si ei cu nerabdare sa-l cunoasca pe ginerica. Probabil ca graba domnisoarei spre altar se justifica putin si prin apropierea vertiginoasa a varstei de 30 de ani, cine stie?

A venit si momentul intalnirii. Dumnealui, care, in acel moment, nu se putea deplasa in alt oras, a invitat-o pe fata la el acasa, la o cina romantica. Ea a luat primul tren spre orasul respectiv, s-a cazat la o prietena si a inceput pregatiri ca de nunta: coafor, rochita noua, pantofi cu toc cui si, ca sa arate probabil ca e femeie completa, s-a pus de i-a facut si un tort iubitelului, cu manutele ei indemanatice.

Un bloc cat se poate de normal, o usa simpla, obisnuita, cu un numar pe ea care nu era nici 13, nici 666. Si exact pana aici se intinde jumatatea normala a povestii. A apasat butonul soneriei, incercand sa-si linisteasca fluturasii din stomac, si a auzit vocea care ii inrosise telefonul in ultimele trei luni: “E deschis, intra!".
A deschis emotionata usa si… in mijlocul sufrageriei statea Romeo gol-pusca.
Incaltat cu patine cu rotile. A privit-o senin, si, ca si cum era cel mai firesc lucru din lume, i-a spus:
“Hai, vino si trage-ma de p**a prin casa! "
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
blu_dea   Cred ca ma indragostesc...   Aug 5 2006, 10:42 PM
kalua   Pai cum nu poate parasi orasul pana in toamna? E l...   Aug 5 2006, 11:02 PM
Marbella   blu nu este imposibil sa traiesti o poveste de dra...   Aug 5 2006, 11:03 PM
Diana   Si fa niste investigatii... baga si o cautare cu a...   Aug 5 2006, 11:23 PM
angeldust   Nu prea stiu ce sa zic cu indragostirile astea pe ...   Aug 6 2006, 10:24 AM
kary_pink   :lol: iarta-ma ca rad......dar e absurd sa spui ca...   Aug 6 2006, 11:46 AM
blu_dea   Fetelor,va multumesc mult pt sprijin(nici nu va in...   Aug 6 2006, 12:00 PM
pocpoc   Eu te sfatuiesc doar sa fii f f precauta. Incercar...   Aug 6 2006, 03:08 PM
Dore   Blu_dea, sper ca ne vei tine la curent cu concluzi...   Aug 13 2006, 06:38 AM
blu_dea   I'M BACK! Scumpelor,nici nu stiu de unde s...   Aug 14 2006, 02:17 PM
zetta   hai ca esti simpatica rau cu pataniile tale :P as...   Aug 14 2006, 02:22 PM
kary_pink   De ce ai stat 3zile si nu ai plecat de a2a zi? :o ...   Aug 14 2006, 02:41 PM
invisible   ahem.. eu cre' ca blu_dea are pur si simplu gh...   Aug 14 2006, 02:50 PM
angeldust   Mah ce sa zic>? Sa zic ce cred? Mai bine ma abt...   Aug 14 2006, 03:20 PM
blu_dea   angeldust,kiar as vrea sa zici ce crezi... :kiss:   Aug 14 2006, 03:59 PM
Dore   Baga-te pe post, dea draga, decat asa aventuri ......   Aug 14 2006, 07:44 PM
Szimcsi   Iubita, nu stiu daca sa rad sau sa plang. :huh: ...   Aug 14 2006, 08:08 PM
rossdale   eu sunt convins ca chestia asta ca nu poti intalni...   Aug 14 2006, 09:07 PM
crisanda   Hi hi, bine ca nu ai patit precum Charlote din Sex...   Aug 15 2006, 01:41 PM
blu_dea   Scumpelor,va multumesc mult pt suport! :kiss: ...   Aug 16 2006, 03:14 PM
kary_pink   Dea iti faci mai mult rau....ce nostalgie sa te ap...   Aug 16 2006, 04:02 PM
berbecutza   nu stiu de ce dar cred ca am aceeasi parere ca ang...   Aug 17 2006, 04:06 PM
ham   blu_dea, da cu poznele alea, zeci, de sunt undeva ...   Aug 22 2006, 05:18 PM
blu_dea   pozele mele sunt in nr de 20 pe HI5...sa-mi zici c...   Aug 22 2006, 08:10 PM
fortelady   <...   Aug 25 2006, 02:55 PM
Spider_man   Nu e anormal sa te indragostesti pe net,s-au vazut...   Aug 28 2006, 01:35 PM
ham   Voi incepe acest articol cu povestea unui caz REAL...   Sep 8 2006, 12:45 PM
angeldust   :lol: Nu se poate...prea tare! Sigur nu e ban...   Sep 8 2006, 01:29 PM
ciresica_dulce   e pe bune? :lol:   Sep 8 2006, 02:15 PM
ham   :D :D :D asa am primit-o, asa o vand; am ras de...   Sep 8 2006, 02:59 PM
Marbella   Hai ca m-am spart de ras.Sunt la o statie de net s...   Sep 8 2006, 03:46 PM
fortelady   "Probabil ca graba domnisoarei spre altar se ...   Sep 8 2006, 06:10 PM

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 05:25 PM