![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
- capitolul RELATII este cel mai dificil din intreaga viata
- IN ORICE FEL DE RELATIE INTERUMANA - se poate gresi - inclusiv negresind - si se poate negresi - inclusiv gresind - RELATIILE = chestia care se PRACTICA si NICI LA BATRANETE NU SE INVATA CONCLUZIE: Ion prefera sa ofere puncte de sprijin IN AFARA RELATIILOR - mai bine decat sfaturi pentru INTERIORUL RELATIILOR. EXEMPLU: Ion=parinte, sa zicem. Marie=fiica, sa zicem. Marie ask Ion ce sa faca IN relatia cu Dyuri, sa zicem. Ion raspunde Mariei ca NU STIE - PENTRU CA RELATIILE SUNT IMPOSIBIL DE INVATAT - SI POSIBIL DOAR DE PRACTICAT. Dar STIE SIGUR un lucru: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai UN SPATE ASIGURAT. Mai EXACT: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai - DEJA - un spate asigurat. Mai EXACT: - MAI INTAI ITI CONSTRUIESTI UN SPATE - si abia DUPA - te poti baga in RELATII. De Ce? POI: ORICE RELATIE este IMPOSIBIL DE ESTIMAT EXACT. CHIAR SI RELATIILE DE VECHIME MARE - SUNT IMPOSIBIL DE PREVAZUT - EXACT - MAI DEPARTE. RAMANE - DOAR - SA ITI ASIGURI - MEREU - PRIMA DATA - UN SPATE SI ABIA - DUPA - CE TI-AI ASIGURAT UN SPATE - sa intri in orice relatie. PENTRU CA APOI - DACA RELATIA DEVINE MALEFICA - SA POTI SA REPARI - ORI SA TE RETRAGI - CAT MAI USOR - AVAND SPATELE PE CARE DINAINTE L-AI ASIGURAT. |
|
|
![]() |
rossdale |
![]()
|
Musafir ![]() |
crystinutza, eu cred ca in momentul in care tu iti ascunzi "escapadele" e pentru ca exista un proces de constiinta in mintea ta atunci. daca nu ar exista nici un pitic, shtrumf, pigmeu, nici macar pentru clipa ai putea sa vorbesti deschis cu sotul tau...
imi e teama ca nu vei putea niciodata sa mergi acasa si sa spui senina: "dragule sa vezi faza ce mi s-a intamplat azi. Cum veneam eu azi de la piata sa iti fac eu ciorba ta preferata de perisoare, am vazut un tanar care m-a paralizat, automat am simtit fusta in jurul gleznelor si ca forma de terapie antiparalizie ne-am hompait pana mi-a explodat jarteaua. acum sper sa mai ai pofta de perisoare ca daca nu mananci tot, aveam scandal" :| nu intelege gresit, sunt departe de a fi un moralist in probleme de infidelitate, tot ce spun eu, e ca atunci cand inseli e si o chestie de alegere, nu numai de atractie. totusi sa stii ca sunt de acord sa nu fim de acord (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:31 AM |
|