![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Fel mult mai necomplicat (riscul cocoloaselor scade uimitor) de a face sosul bechamel: se incalzeste untul, apoi se adauga faina si se amesteca bine cu telul. Chiar daca se formeaza cocoloase, acestea sunt depistate imediat si se pot sparge. Se adauga laptele, putin cate putin, amestecand continuu. Cine face si cu oua: ouale se bat, cand bechamelul e aproape gata se pun cateva linguri din el la oua, se amesteca bine. Se toarna amestecul in sos, putin cate putin, amestecand. Sare, piper, eventual niste suc de lamaie...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:21 AM |
|