![]() |
![]() |
ion |
![]()
|
Musafir ![]() |
- capitolul RELATII este cel mai dificil din intreaga viata
- IN ORICE FEL DE RELATIE INTERUMANA - se poate gresi - inclusiv negresind - si se poate negresi - inclusiv gresind - RELATIILE = chestia care se PRACTICA si NICI LA BATRANETE NU SE INVATA CONCLUZIE: Ion prefera sa ofere puncte de sprijin IN AFARA RELATIILOR - mai bine decat sfaturi pentru INTERIORUL RELATIILOR. EXEMPLU: Ion=parinte, sa zicem. Marie=fiica, sa zicem. Marie ask Ion ce sa faca IN relatia cu Dyuri, sa zicem. Ion raspunde Mariei ca NU STIE - PENTRU CA RELATIILE SUNT IMPOSIBIL DE INVATAT - SI POSIBIL DOAR DE PRACTICAT. Dar STIE SIGUR un lucru: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai UN SPATE ASIGURAT. Mai EXACT: - IN ORICE RELATIE TE BAGI - este bine sa ai - DEJA - un spate asigurat. Mai EXACT: - MAI INTAI ITI CONSTRUIESTI UN SPATE - si abia DUPA - te poti baga in RELATII. De Ce? POI: ORICE RELATIE este IMPOSIBIL DE ESTIMAT EXACT. CHIAR SI RELATIILE DE VECHIME MARE - SUNT IMPOSIBIL DE PREVAZUT - EXACT - MAI DEPARTE. RAMANE - DOAR - SA ITI ASIGURI - MEREU - PRIMA DATA - UN SPATE SI ABIA - DUPA - CE TI-AI ASIGURAT UN SPATE - sa intri in orice relatie. PENTRU CA APOI - DACA RELATIA DEVINE MALEFICA - SA POTI SA REPARI - ORI SA TE RETRAGI - CAT MAI USOR - AVAND SPATELE PE CARE DINAINTE L-AI ASIGURAT. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 2-June 06 Member No.: 357 ![]() |
Hamule eu cred ca si Dzeu ca de altfel si dreacu stie ce e bine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Imi pare rau ca domnul Ion s-a ratacit putin pe forum. Nu vad legatura lui cu acest topic. Rossdale esti simpatic. Si asta pt ca ai impresia ca ma ocup de facutul perisoarelor (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Nu draga. Eu sunt emancipata. Ca sa iti raspund trebuie sa spun ca nu imi maschez aventurile pt ca am remuscari de ordin moral. Nu ma simt vinovata cu nimic. Imi traiesc viatza in modul in care ma simt mai bine. Fara "pitici". Le maschez pentru ca exista niste copii care au nevoie de un tata. Iar acel tata nu e un tip care joaca la doua trei capete si nici nu accepta asa ceva. Iar spunandu-i in timp ce-i pregatesc ciorba (imaginara) ca in drum spre casa, m-am infipt intr-un tanar oarecare, nu as face decat sa pereclitez linistea copiilor. Si daca e vorba de relatii, pot sa spun ca, da, relatia cu el (intre toate celelalte relatii) e cea mai importanta si pt linistea mea dar si pt linistea celor care urmeaza.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:47 AM |
|