![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go....
Mii de scuze vad ca ti-am gresit putin numele....dar promit ca se remediaza cat de curand. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"-Nu te-am vazut niciodata fara zambet-imi spuse intr-o zi un prieten pe un ton in care admiratia avea toate insusirile reprosului.
-Mi se pare firesc,i-am raspuns,nici dezbracata nu m-ai vazut niciodata. -Vrei sa spui ca zambetul este pentru tine o arma-se mira el aproape acuzator. -Vreau sa spun ca zambetul poate fi de foarte multe feluri si poate indeplini foarte multe functii-complexitatea unei personalitati putand fi de altfel stabilita si dupa largimea diapazonului de zambete de care dispune-....... -Bine dar in felul acesta zambesti oricui,dusmanilor ca si prietenilor. -Bineinteles.Am considerat intotdeauna ca a acorda salutul si zambetul tau celor cu care nu esti de acord,celor de care te despart idei si credinte este o dovada-pe care ti-o dai tie insuti in primul rand-ca nu vrei sa le bagi in cap odata cu argumentele si un glont. -Cu cat te ascult,cu atat trebuie sa recunosc, ma convingi si-ca sa fiu sincer pana la capat-ma si sperii putin. -De ce?Singurul fel de zambet pe care l-am dispretuit si nu l-am folosit niciodata a fost zambetul ofensiv,provocator. -Oricum,de acum incolo va trebui sa fiu mult mai atent la descifrarea zambetelor tale... -Nu trebuie sa exagerezi:cele mai multe dintre ele imi sunt adresate mie-cu cat mi-e mai greu cu atat am nevoie de mai multe argumente pentru a ma convinge ca inca rezist." (Ana Blandiana_din Geniul De A Fi ) ...................................................... fara cuvinte... .................................................... nota:...si altfel decat cu sufletul...prea multa liniste si in acelasi timp prea mult "zgomot" (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:38 PM |
|