![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Buna, fetelor!
Pentru cele care au probleme cu sensibilitatea extrema a pielii (categorie din care fac parte si eu), m-am gandit sa scriem fiecare aici ce produse ne-au facut bine si ne-au ajutat sa depasim crizele de reactivitate/eczema etc. Eu folosesc/am folosit cu rezultate bune urmatoarele produse: - solutia micelara demachianta Sensibio H2O de la Bioderma; - crema hidratanta Ictyane de la Ducray; - masca hidratanta si calmanta Avene; - cremele Atoderm P.O. Zinc si Atoderm PP de la Bioderma, piele care sufera de dermatita atopica si eczema; - crema Cold Cream de la Avene, pentru pielea foarte sensibila si foarte uscata/deshidratata; - creme pe baza de dermocorticoizi cand nu exista alta solutie. Voi ce produse folositi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Artemis, cred ca nu e nicio problema cu Trixera, poti s-o folosesti cat vrei, nu are cum sa dauneze, nu contine substante dubioase sau care ar putea da dependenta... Tu o folosesti pe fata?
Eu acum folosesc crema Exceptionally Soothing de la Clinique, pentru ca m-am saturat de toate cremele astea grase si dense si care nu ma ajutau foarte mult... Macar crema asta are o textura placuta si nu lasa tenul gras. Cred ca sunt de luni de zile cu obrajii vesnic dati cu nshpe straturi de crema, luciosi si lipiciosi, in schimb la fel de sensibili, asa ca m-am hotarat sa incerc sa folosesc numai crema asta si sa vad ce se intampla... In seara asta ar trebui sa merg la dermatolog, va tin la curent! A, si mi-am cumparat pentru curatarea/demachierea fetei lotiunea pt ten intolerant de la Avene, e foarte fluida si mi se pare si calmanta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:26 PM |
|