![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
De cand a dat soarele m-am umplut de pistrui si pete pe fata. Stiam ce ma asteapta, asa patesc in fiecare an, dar acum s-au pozitionat pe buza superioara si arata destul de ciudat.
Help!!! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am avut acum cativa ani diprosalic recomandat de medicul de familie pt o eczema ce mi s-a intins deasupra sprancenei pe frunte. N-a avut nici un efect. probabil nu era adecvat la ce aveam eu. Costa vreo 200 mii acum 6 ani deci era f scump. Alt medic mi-a zic ca diprosalicul nu-i nici macar pentru fata. In fine parca eu totusi stiam ca-i pt. eczeme si dermatite pe pielea capului, are acid salicilic in compozitie. Da-i un google, poate afli mai multe.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 13-September 06 Member No.: 559 ![]() |
faza e ca eu am auzit de la sursa sigura ca daca folosesti creme din farmacii, de-alea de albire nu e prea bine pt fataza ta, deoarece pistrui dispar ce e drep, dar dupa incetarea tratamentului reapar mult mai multi. Si pe langa faptul ca e stresant sa ma dau zilnic de acum, pana mor cu nu stiu cate creme pe zi mai raman si alba ca varu la fatza. Asa ca daca vreti sa scapati de pistrui definitv si repede e cel mai bine sa recurgeti la metoda dermatologica care ce e drept costa ceva( 500 euro) dar rezultatele cica sunt super si tot acolo ajungi ca dai banii pe niste creme care iti fac in timp mai mult rau decat bine. eu in perioada ce urmeaza voi merge la RECLAMA sa scap de "podoabele" mele si o sa va spun daca am rezolvat ceva. daca vreti mai multe detalii despre metoda asta supar noua intrati pe RECLAMA
Sa iti spun eu care e faza: Faza e ca nu ne plac reclamele ascunse. Si nici cei care isi fac cont in acest scop. This post has been edited by Diana: Sep 13 2006, 08:54 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
U go Diana! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:12 PM |
|