![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Mi-am cules "ierburile" din gradina alor mei, pe majoritatea le usuc, tarhonul l-as pune in otet, numai ca habar n-am cum. Imi inchipui ca se face o saramura (eu intotdeauna saramura o fac 25 g sare la 1 l apa) care se amesteca cu otet. Numai ca nu stiu cam cat oet. Ma ajuta careva? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mama n-a pus niciodata, in Moldova (si Bucovina, de unde se trage) nu se prea foloseste. Si primeam oricum cateva borcanele in fiecare an de la rudele tatii, din Ardeal. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Eu il pun simplu, in otet curat, fara nimic altceva. O tanti in varsta, gospodina de moda veche, mi-a spus sa-l pun asa.
Spal tarhonul, tai tulpinile in bucati potrivite, il indes in borcan si torn otet peste el sa-l acopere. Sta in camara si 2-3 ani si are o aroma foarte puternica (singurul inconvenient este ca dupa vreun an se corodeaza capacul, daca e metalic, asa ca eu l-am pus intr-un borcan cu capac de plastic). Sunt curioasa si eu daca exista si o varianta cu saramura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 07:15 AM |
|