| kalua |
Sep 17 2006, 06:33 PM
Post
#1
|
|
Musafir |
Mi-am cules "ierburile" din gradina alor mei, pe majoritatea le usuc, tarhonul l-as pune in otet, numai ca habar n-am cum. Imi inchipui ca se face o saramura (eu intotdeauna saramura o fac 25 g sare la 1 l apa) care se amesteca cu otet. Numai ca nu stiu cam cat oet. Ma ajuta careva? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mama n-a pus niciodata, in Moldova (si Bucovina, de unde se trage) nu se prea foloseste. Si primeam oricum cateva borcanele in fiecare an de la rudele tatii, din Ardeal. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() |
| kalua |
Sep 17 2006, 10:59 PM
Post
#2
|
|
Musafir |
Am vazut ca n-am otet destul si-n aceto balsamico de-ala de nu stiu cate stele nu-l pun. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci voi actiona maine abia. Numai in otet, daca ziceti voi ca merge asa. h (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
kalua Tarhon in otet Sep 17 2006, 06:33 PM
Leea Eu il pun simplu, in otet curat, fara nimic altcev... Sep 17 2006, 09:32 PM
kalua Saru' mana, Leea! :friends3: Acum ma duc... Sep 17 2006, 09:45 PM
h_2004 veneam si eu sa-ti sugerez ce-a spus Leea, in otet... Sep 17 2006, 10:48 PM![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd November 2025 - 06:21 AM |
|
|