![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Here you go....
Mii de scuze vad ca ti-am gresit putin numele....dar promit ca se remediaza cat de curand. |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/1.jpg)
Sunt eu pana alba desprinsa dintr-un nor,plutesc pentru ca mi-am incaltat cu grija pantofiorii daruiti de regele soare la aparitia primelor semne ale mandrei zile.Dansez de mana cu luna care ma face sa inteleg printr-un zambet ca nu isi doreste inca sa adoarma.Dar cantecul pasarilor ce se leagana lin pe bratul puternic al salciei inca inlacrimata de roua diminetii o trimite la culcare.Asa inteleg ca a venit timpul sa las in voie razele regelui sa-mi mangaie chipul iar de isi vor mai face aparitia si norii imi voi aminti ca trebuie sa mai si plutesc….... Le privesc chipul,zambesc si le caut privirea.Buzele mele le murmura povesti inventate din cuvinte magice.Atata inocenta si totusi atat de mare lumea in sufletul si inima lor.Regasesc speranta in ochii lor si ea nu are semnificatia dorintei soarelui dupa ploaie cum se citeste in ochii nostri.In ochii lor imbraca forma puritatii. Si oare cum sa nu-ti doresti sa-i vezi zambind,si oare cum sa nu-ti doresti sa cunoasca constientizarea realitatii cat mai putin si cat mai tarziu in viata lor......(10 am) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 07:16 PM |
|