![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Aici sunt retetele de mancare pe care le avem pe masa in max. 30 min.
Alt topic cu retete simple, usoare si cel putin la fel de delicioase, dar ale caror preparare dureaza mai mult decat 30 min (de ex. pt. ca mancarea trebuie data la cuptor) este "Simplu, delicios si usor de preparat/durata peste 30 min" Cremvursti in aluat fraged. Avem nevoie de o jumatate de kg. de cremvursti, o foaie de aluat fraged (din comert), un ou si seminte de susan. Se infasoara cremvurstii in foaia de aluat, se portioneaza in functie de dimensiunile dorite, se ung cu ou batut si se presara cu seminte de susan dupa care se coc la foc iute 3 minute si apoi la foc potrivit inca aprox. 15 minute, pana se rumenesc. Arata senzational si sunt foarte gustosi. Pofta buna! :-) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Medalioane de vitel
8 medalioane de vitel (ą 150g) ulei sare, piper 4 rosii 1/2 castravete de salata (din ala lung) 1 legatura marar 8 felii sunca fiarta 8 felii cascaval 300 g smantana groasa 1-2 lingurite mustar Se preincalzeste cuptorul (250°C). Carnea se bate si se prajeste pe ambele parti. Se sareaza, pipereaza. Rosiile se taie felii si li se scot semintele. Castravetele se taie in felii oblice. Mararul se toaca marunt. Medalioanele se scot din tigaie si se pun in tava de la aragaz, peste carne se pune castravete, marar, sunca, rosie si cascaval (una peste alta in ordinea scrisa). Se dau la cuptor pe sina a 2-a de jos 6-8 min. Intre timp se pune smantana in tigaia in care s-a prajit carnea, se amesteca cu sucul de la carne, se lasa sa fiarba. Se adauga mustarul. Sosul se toarna peste medalioane (cand acestea sunt gata) si pe deasupra se presara marar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 02:42 PM |
|