![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetele, m-am gandit ca am putea invata cate ceva prin acest thread. mi se pare interesanta ideea, sper ca sunteti de acord!
voi incepe eu.. ca tot m-am gandit la asta. cum vi se par urmatoarele make-up-uri? NU MAI SCOATETI POZELE (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Maàt: Dec 22 2008, 03:26 AM
Reason for edit: NU MAI SCOATETI POZELE
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ehh..pozele sunt si retusate pe calculator, nu toate au tenul perfect, stati linistite..de exemplu, Cameron Diaz, se stie ca are probleme cu tenul, dar toate pozele arata perfect, in filme arata de asemeni perfect..
si, oricum, cand ai foarte multi bani, situatia este diferita, poti sa apelezi la tot felul de tratamente scumpe etc..(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:48 PM |
|