![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Una din cele mai vechi teme pentru polemici :P
Exista prietenie adevarata (sincera si nonsexuala) intre barbati si femei? Si aici ma refer mai mult la segmentul 18-40 de ani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Sotul meu avea si inca mai are un prieten care la inceput, mi s-a parut educat, politicos, etc si mai ales dornic sa imi fie si mie prieten. La un moment dat, am ajuns sa formam cu el un fel de menage-a trois, un menaj in trei, ajungind sa petreaca mai mult timp cu sotul meu decit petreceam eu cu el. Am pus piciorul in prag, i-am zis citeva cuvinte care evident l-au atins unde trebuia, iar de atunci, ma uraste de moarte si cum fac "prietenii" intre ei, il inteapa pe al meu si ii spune vechile chestii de genul: esti sub papuc, te conduce ea, etc.
era insa o vreme cind sotul meu fiind in armata, ii suridea sa ma scoata in oras-fiindca vezi doamne avea grija sa nu ma plictisesc sau sa calc pe alaturi si sa ii insel prietenul si daca tot vreau sa fac asta de ce sa o fac cu altul cind imi sta el la dispozitie?! :D Asa ca, o exista prietenie intre 2 persoane de sex opus doar in filme pt. ca in realitate, eu nu am avut norocul sa intilnesc asa ceva. :hainoroc: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 12:48 AM |
|