IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Se intampla in Romania, Demisie: iti mai iei banii de la patron?
antenutza
post Sep 19 2006, 03:41 PM
Post #1

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

sallll ..sper ca am ales bine "bucatica" de forum pt ce vreau sa scriu.
fetelor si ...baietilor..luati aminte..se intampla in romanica .....
pe scurt povestea suna cam asa...sefii stiau ca urmeaza sa plec..dupa un mic conflict(seful meu e mai nervos din fire) mi-am depus demisia si am plecat fara preaviz pt ca ii anuntasem ca urmeaza sa plec .....
bun, trece o luna ...am lasat timp sa vina si sa treaca ziua lichidarii si ..am sunat sefa pt bani ..surpriza ? cred ca nu ..."nu mai ai bani de luat! "
ce pot sa fac ? nika!!!!!
mda ...romanica ....
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
antenutza
post Sep 25 2006, 06:55 PM
Post #2

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 420

ideea e ca ei stiau ca eu plec ..nimic oficial cu inscrisuri numai discutie si faza a fost:
seful "de-abia astept sa pleci "
eu "plec de maine "
.....
nu m-a crezut in stare
deci subliniez se stia ca plec .... eu am fost pe jumatate nedreapta pentru ca stabilisem alta data si el a fost pe jumatate nedrept pentru cum s-a purtat asa ca ... asta e dar nu e corect ..din punct de vedere legat a fost demisie fara preaviz intru-cat ei stiau de plecarea mea si legal trebuia sa imi dea banii pentru zilele lucrate
asta e ...mi-am si gasit in alta parte ..part time asa cum vroiam pt ca incepe scoala (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
ce m-a suparat pe mine este lejeritatea cu care se fac asemenea lucruri ..am aflat ca au mai fost asemenea cazuri la firma resp.....asta e ...sh*t happens nu ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 02:37 PM