![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Fetelor recomandati-mi si mie o crema de ochi/gel, dar sa fie buna, sa am ochii luminosi, ca de riduri nu prea ma plang. Daca totusi utilizez o crema de ochi pentru riduri e prea curand, pentru ca la mine nu sunt vizibile decat foarte putin cele de expresie (rad mult :P )?
|
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
YR nu prea are de-a face cu ridurile, e pt decongestionare si e f fresh, deci o crema casual si nu specifica ridurilor. Myokine nu am folosit-o indeajuns pt a avea rezultate concludente. Textura ar putea fi mai hidratanta, iar rezultatul pe termen lung nu-l stiu, eu ma dau de obicei cand ies undeva seara si am nevoie de o figura luminoasa, ca dupa un somn bun. Oricum cred ca in general e ok, eu revelatii nu prea gasesc cu stapanirea ridurilor, un dermo-contractant folosit on and on sau un pocal cu suc de tinerete ingurgitat fara respiratie...si cum la noi acasa nu e hollywood caci acolo aparentele si mirajul primeaza, incerc sa nu ma mai stresez sau sa nu incep inca a ma stresa f tare cu ridurile... nu de alta dar mi le accentuez. F important ramane somnul... I'm so young after a good relaxing sleep. Dealtfel, imi predau in fiecare seara lectii de stapanire a grimaselor, bata-le vina!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:07 AM |
|